Carla

CARLA MUISERS

“Ik hoop dat ik met mijn ervaringen en de kennis die ik heb opgedaan mag bijdragen aan jouw geluk. Dat maakt mij gelukkig.”

 

 

Hooggevoelig

Ik had als kind al het gevoel anders te zijn dan anderen, maar wist niet waarom.
Ik ben opgegroeid met 3 broers die jonger zijn dan ik.
Toen mijn jongste broer werd geboren, was ik ruim 5 jaar oud. Boos was ik, omdat het alweer een jongen was. Ik dacht namelijk dat ik me niet meer ‘anders’ zou voelen, me niet meer alleen zou voelen, als ik een zusje zou hebben.
Het leek me zo logisch, als klein kind…

 

Een sensitief kind zal het ‘goed’ willen doen in de ogen van de ander.
Wat ‘goed’ is, is afhankelijk van de omgeving waarin het zich begeeft of heeft begeven.

 

Ik wilde het inderdaad altijd ‘goed’ doen, deed wat van me werd verwacht, paste me aan. Ik paste me zo lang en zo goed aan, dat ik zelf niet meer wist wie ik was, wat ik wilde, wat mij voldoening gaf. Het zou nog heel lang duren voordat ik zou ontdekken waarom ik ben zoals ik ben, waarom ik voel zoals ik voel, waarom ik leef zoals ik leef.

 

Echtscheiding
Het is alweer een hele poos geleden, de scheiding. We wilden beiden het beste voor onze zoons. Wat was het beste? Contact hebben en houden. Elkaar als ouders respecteren. De kinderen de ruimte geven te kunnen vertellen over wat ze hadden gedaan bij/met de andere ouder. Naar hen luisteren, er voor hen zijn. Want als zij gelukkig zijn en goed in hun vel zitten, ben je als ouder ook gelukkig. Ik ben erg blij en dankbaar dat het ons is gelukt op deze manier met elkaar om te gaan, en nog steeds. Uit liefde voor onze kinderen en uit respect voor elkaar.

 

Mijn missie
Er zijn veel (zelfhulp)boeken die je kunt lezen, met één klik heb je toegang tot informatie op het internet, maar ik heb gemerkt dat met iemand praten die wéét hoe je je voelt , die aan een half woord genoeg heeft, het prettigst is.
 
Ik luister met mijn hart om jou te begrijpen.
Deze manier van luisteren heet… voelen!

 

Hartelijke groet,
Carla

 

 

Vragen over hooggevoeligheid of over emotionele problemen die gepaard gaan met een echtscheiding?

Neem geheel vrijblijvend contact op. 

Love - Carla Muisers Coaching
Carla Muisers Coaching kinderen