Begeleiding vanuit persoonlijke ervaringen met hoogsensitiviteit, acceptatie en zelfliefde

Heb je al van alles geprobeerd om je relaxter en energieker te voelen maar was dit van korte duur en viel je daarna terug in een oud patroon? Vond je bij de reguliere gezondheidszorg zoals de huisarts, praktijkondersteuner of psycholoog/psychiater weinig tot geen gehoor en werd er wellicht een diagnose gesteld waar je jezelf niet in herkende? Je bent niet de enige. Ik ben vaak tegen een muur van onbegrip aangelopen en weet hoe dit voelt: frustrerend, demotiverend en vermoeiend. Maar... wees gerust. Ik help je te ontdekken hoe je voortaan je gevoeligheid vóór je laat werken. 

 

Werkwijze

Terwijl jij je verhaal vertelt, luister ik aandachtig en stem me af op jouw energie. Ik laat me leiden door en vertrouw op mijn intuïtie. Hierdoor kan ik tijdens het 1e consult de vinger op de zere plek leggen. Te ontdekken wat jou nu belemmert, maakt het mogelijk de vicieuze cirkel van negatieve gedachten en emoties te doorbreken. Het antwoord zit in jou, in jouw onderbewustzijn. Beperkende gedachten, vervelende herinneringen en gebeurtenissen die op energetisch niveau zijn opgeslagen, zijn en blijven van invloed op hoe je reageert en waarom je wordt geraakt door nare opmerkingen. Ze spelen een belangrijke rol in jouw huidige doen en laten. Door welke bril kijk je naar jezelf? Laat het vanaf nu een liefdevolle bril zijn. Ik help je graag op weg. Ben je benieuwd wat anderen zeggen over mijn begeleiding? Kijk dan bij reviews

 

Lief zijn voor jezelf

Omgaan met hoogsensitiviteit begint bij jou, met net zo lief zijn voor jezelf als voor de mensen om je heen. Je bent vast niet zo streng voor je kind, partner of iemand van wie je houdt. Je houdt van hen zoals ze zijn juist vanwege hun leuke lieve zorgzame karakter én hun eigenaardigheden. Na ons gesprek ga je starten met lief zijn voor jezelf. Vanuit zelfliefde ga je keuzes maken waardoor jij je mentaal sterker voelt. Je bent relaxter en hebt meer energie voor wat je blij maakt, waarvan je hart een sprongetje maakt. 


Na ons gesprek: 

  • zet je jezelf op de 1e plek. 
  • zorg je goed voor jezelf door voldoende slaap/rust
  • luister je naar de signalen van je (vermoeide) lichaam
  • ga je om met mensen die jou positieve energie geven
  • ben je niet bang om contacten te verbreken die alleen negativiteit opleveren
  • neem je tijd voor ontspanning, doe je waar je blij van wordt en waarvan je energie gaat stromen.
  • zeg je 'nee' tegen sociale activiteiten zonder je schuldig te voelen of te verantwoorden waarom je liever thuis blijft. 
  • stop je met jezelf te vergelijken met de mensen om je heen
  • weet en voel je van top tot teen, in elke vezel van je lichaam dat je goed bent zoals je bent: een mooi mens met het hart op de juiste plek!


Gratis kennismakingsgesprek (30 min.)

Ben je nieuwsgierig geworden? Laat een berichtje achter op het contactformulier, dan plannen we snel een gesprek in. Bellen of appen mag ook. Indien het gesprek na de kennismaking wordt voortgezet, gelden prijzen zoals vermeld bij tarieven.

Hartelijke groet,
Carla 

 

 Intuïtief HSP coach 
Carla  Muisers
E-mailen
Bellen
Info