HSP coaching vanuit persoonlijke ervaringen met hoogsensitiviteit

Heb je al van alles geprobeerd om je relaxter en energieker te voelen maar was dit van  korte duur en viel je daarna terug in een oud patroon? Vond je bij de reguliere gezondheidszorg zoals de huisarts, praktijkondersteuner of psycholoog/psychiater weinig tot geen gehoor en werd er wellicht een diagnose gesteld waar je jezelf niet in herkende? Je bent niet de enige. Ik ben vaak tegen een muur van onbegrip aangelopen en weet hoe dit voelt: frustrerend, demotiverend en vermoeiend. Ik help je graag te ontdekken hoe je voortaan op een prettige manier met je gevoeligheid om kunt gaan. Lees hier welke weg ik heb bewandeld en waarom ik heb besloten mijn ervaringen en kennis te gebruiken om HSP'ers op weg te helpen. 


Werkwijze

Liefdevol, open, intuïtief, praktisch en laagdrempelig.
Ik laat me tijdens ons gesprek leiden door mijn intuïtie, hierdoor kan ik al tijdens het 1e consult de vinger op de zere plek leggen. Thema's waar we op ingaan zijn o.a. inzicht in je verleden, je huidige leefsituatie (privé en werk), herkennen van beperkende overtuigingen en welke plek je inneemt binnen jouw familie(systeem). Te ontdekken wat jou belemmert, maakt het mogelijk de vicieuze cirkel van (negatieve) gedachten, emoties en patronen te doorbreken. We gaan op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje. Wil je lezen hoe anderen mijn begeleiding hebben ervaren, kijk dan bij reviews.


Acceptatie en zelfliefde

Omgaan met hoogsensitiviteit begint bij jou, met net zo lief zijn voor jezelf als voor de mensen om je heen. Je bent vast niet zo streng voor je kind, partner of iemand van wie je houdt. Je houdt van hen zoals ze zijn juist vanwege hun leuke lieve zorgzame karakter én hun eigenaardigheden. Na ons gesprek ga je starten met keuzes maken vanuit je hart en stop je met je aanpassen en pleasen. 

 

  • Je cijfert jezelf niet meer weg 
  • Je voelt je niet meer schuldig als je nee zegt
  • Je weet dat je niet verantwoordelijk bent voor het welzijn van anderen
  • Je gaat niet meer akkoord met wat je niet wil
  • Je verlegt je focus van de ander naar jezelf


Nieuwe inzichten, praktische tips en oefeningen gaan ertoe leiden dat je jezelf op de 1e plek zet. In het begin voelt dit vreemd. Als gevoelig mens ben je gewend eerst aan de ander te denken, voor de ander te zorgen en daarna volg jij. Weet dat ook jíj alle liefde, aandacht en zorg verdient. 


Contact

Neem geheel vrijblijvend contact voor meer informatie of vraag een gratis kennismakingsgesprek (30 min.) aan. 
Je kunt een bericht sturen via het contactformulier
Ik neem dan dezelfde dag contact met je op. 
Tot snel.

Hartelijke groet,
Carla 
 

  

Intuïtief HSP  coach   
Carla  Muisers
E-mailen
Bellen
Info
Instagram