Wie ben ik?

Ik ben een alleenstaande moeder van 2 (inmiddels studerende) zoons. Kort na mijn scheiding kwam ik erachter, dat één van de redenen voor hoe mijn leven tot dan was verlopen, met de eigenschap hoogsensitiviteit te maken had. Ik bedacht hoe anders mijn leven zou zijn verlopen als ik bewuste keuzes had kunnen maken op het gebied van studie, werk en relaties/vriendschappen. Ik ontdekte hierdoor waar mijn hart ligt: andere HSP helpen tijdens hun zoektocht naar omgaan met hoogsensitiviteit. Ik ben op zoek gegaan naar informatie in boeken en op het internet. Lezen over het onderwerp hoogsensitiviteit was en is nog steeds verhelderend, maar tussen wat je weet (ratio) en wat je voelt, wat je in het dagelijks leven meemaakt, is vaak een grote kloof. Ik heb vaak bij de reguliere gezondheidszorg om hulp gevraagd, toen ik merkte in een neerwaartse spiraal terecht te komen. Dat leverde helaas niet het gewenste resultaat op. Pas nadat ik moe gestreden was, kon ik met overtuiging zeggen:

'Ik ben goed zoals ik ben.'
'Ik accepteer mijn gevoeligheid.
'


Praktijk

Huiselijkheid, warmte en geborgenheid oftewel een setting die prettig voelt, draagt bij tot een open gesprek. Ik wil je graag helpen ontdekken óf je hoogsensitief bent en hoe jij met deze eigenschap om kunt gaan, zodat jij het leven gaat leiden waarin jij de voordelen leert ontdekken van een leven als HSP (highly sensitive person). 
Een leven waarin jij jezelf volledig accepteert en je gevoeligheid omarmt. 


 HSP coach 
Carla  Muisers
E-mailen
Bellen
Info