Ervaringen van cliënten

Marjon v.M. 

Carla, bedankt voor het heel fijne en open gesprek dat ik met je had eind januari. Je kwam op me over als een heel lieve, warme, meelevende en oprecht geïnteresseerde vrouw. Voor mij was ons gesprek een heel bijzondere ervaring, vooral omdat ik nog nooit eerder in staat ben geweest mezelf te openen en onderwerpen aan te spreken zoals ik dat bij jou heb gedaan. Je hebt me enorm vooruit geholpen met jouw inzichten. Ik ben na het gesprek met emoties maar ook eye openers naar huis gegaan. Het gaat sindsdien stukken beter met me en denk nog vaak terug aan ons gesprek en jouw ervaringen en tips die je gedeeld hebt. Heel waardevol en ik wil je daar nogmaals hartelijk voor danken. Dat je nog veel (HSP) mensen moge helpen, want het is je op het lijf geschreven.
Groetjes, Marjon


Koppel

Carla is een hele lieve, rustige vrouw die oprecht naar je luistert en vertelt hoe hooggevoelige mensen denken en hoe hun hersenen functioneren. 
Ze legt uit waardoor het komt dat de communicatie tussen HSP en niet-HSP mensen soms moeizaam verloopt. Het is fijn om bevestiging te krijgen. Wij hebben het gesprek met haar als positief ervaren. Het gaat ons zeker verder helpen. 


Angelina 

Het was een prettige ervaring die mij tot rust heeft gebracht. Carla is een liefdevol en warm persoon waarbij je echt jezelf kan zijn en je verhaal kan doen. Voor mij was het fijn dat ik in haar herken wat ik zelf ook heb. Hoogsensitief zijn is een kracht, iets wat bij je hoort, maar het kan ook enorm lastig zijn omdat je je anders voelt dan anderen. Carla heeft mij de juiste handvatten gegeven waarmee ik nu aan de slag kan gaan. 
Heel erg bedankt!
Liefs, Angelina


Rowi 

Hele fijne en persoonlijke gesprekken gehad. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Carla. Ze nam echt de tijd. De verschillende oefeningen die we deden hebben veel veranderd voor mij. Ik sta een stuk positiever in het leven en als het even iets minder gaat, denk ik altijd terug aan het gesprek met haar en aan de oefening die ik dan het beste kan uitvoeren. 
Dank je wel, Carla!


Anoniem

Heel fijn en verhelderend gesprek gehad met Carla. Het is prettig om herkenning en begrip te krijgen. Door het gesprek begrijp ik beter waarom ik ben zoals ik ben en zie ik nu ook de positieve kanten van hoogsensitiviteit. Het gesprek gaat mij zeker verder helpen!

Intuïtief HSP  coach   
Carla  Muisers
E-mailen
Bellen
Info
Instagram