Wat zeggen anderen over mij?


Woensdag 19-2-2020, Marjon v.M. 

Carla, bedankt voor het heel fijne en open gesprek dat ik met je had eind januari. Je kwam op me over als een heel lieve, warme, meelevende en oprecht geïnteresseerde vrouw. Voor mij was ons gesprek een heel bijzondere ervaring, vooral omdat ik nog nooit eerder in staat ben geweest mezelf te openen en onderwerpen aan te spreken zoals ik dat bij jou heb gedaan. Je hebt me enorm vooruit geholpen met jouw inzichten. Ik ben na het gesprek met emoties maar ook eye openers naar huis gegaan. Het gaat sindsdien stukken beter met me en denk nog vaak terug aan ons gesprek en jouw ervaringen en tips die je gedeeld hebt. Heel waardevol en ik wil je daar nogmaals hartelijk voor danken. Dat je nog veel (HSP) mensen moge helpen, want het is je op het lijf geschreven.
Groetjes, Marjon. 

 HSP coach 
Carla  Muisers
E-mailen
Bellen