Carla


Ik ben een alleenstaande moeder van 2 (inmiddels studerende) zoons. Kort na mijn scheiding kwam ik erachter, dat één van de redenen voor hoe mijn leven tot dan was verlopen, met de eigenschap hooggevoeligheid te maken had. Een andere oorzaak voor de keuzes die ik had gemaakt op het gebied van opleiding, werk en relatie/vriendschap, was dat ik een schommelend gebrek aan eigenwaarde had. Ik paste me aan, ik deed wat van me werd verwacht. Tussen wat ik wist (ratio) en hoe ik me voelde, was een grote kloof. Ik deed altijd en overal mijn best om 'erbij' te horen, om gezien en gewaardeerd te worden. 

Voor mezelf kiezen

Ik voelde me als kind al erg verantwoordelijk. Ik wilde niemand tot last zijn en dus was ik een lief meisje, goed op school, geen problemen. Wat ik in mijn latere leven na vele tegenslagen heb geleerd, is: ik mag er zijn :-). 

Ik heb geleerd dat het niet egoïstisch is om voor mezelf te kiezen. Om dat te bereiken heb ik veel gelezen over het onderwerp hooggevoeligheid, maar ik heb vooral aan den lijve ondervonden wat wél en wat níet werkt.  

Ik heb al mijn goede ervaringen gebundeld en ze in mijn 'systeem' verwerkt. Ik omschrijf het als, resetten. Daar lijkt het nog het meeste op.
Ik luister met aandacht naar jouw verhaal. Ik stel me open, gebruik de opgedane kennis, mijn talrijke ervaringen als hsp'er  en mijn gevoel om al pratende te ontdekken wat het beste voor jou werkt. 

 

Praktijk

Huiselijkheid, warmte en geborgenheid zijn voor mij belangrijk. Ik nodig je van harte uit om eens langs te komen voor een fijn gesprek. 

  

 

 Hooggevoelig? 
Ik ook
E-mailen
Bellen